Tacos med grönsaksnuggets

Tacos med grönsaksnuggets

Thomas Alcayaga
ANTAL PORTIONER :20
TILLAGNINGSTID :25 min

INGREDIENSER

  • 1 kg blomkålsnuggets från Bonduelle Food Service
  • 250 g majs från Bonduelle Food Service (avrunnen vikt)
  • 20 tortillas (14 cm)
  • 1 hjärtsallad
  • 1 liten spetsskål
  • 1 rödlök
  • 1 citron
  • 0,5 dl olivolja
  • 4 msk. fint hackad koriander
  • 3 avokador
  • Chilisås
  • Färsk koriander

TILLVÄGAGÅNGSSÄTT

Steg 1
  • Spetskål och lök snittas fint och vänds med citronsaft, salt, peppar, olivolja och fint hackad koriander.
Steg 2
  • Avokadorna skärs i skivor, salladen delas.
Steg 3
  • Värm tortillas.
Steg 4
  • Blomkålsnuggets friteras tills de är gyllene – cirka 4 minuter vid 180 grader. Lägg dem på ett hushållspapper.
Steg 5
  • Lägg salladen på tortillabottnarna. Toppa med marinerad spetskål, nuggets, majs och skivor av avokado.
Steg 6
  • Avsluta med färsk koriander och chilisås efter behov – kan eventuellt serveras vid sidan.