Bonduelle Food ServiceTacos med grönsaksnuggetshttps://media.bonduelle.com/aprhd_129369/DKFS0017-hd-tacos_10_1_13841.webpThomas Alcayaga1 kg blomkålsnuggets från Bonduelle Food Service250 g majs från Bonduelle Food Service (avrunnen vikt)20 tortillas (14 cm) 1 hjärtsallad 1 liten spetsskål 1 rödlök 1 citron 0,5 dl olivolja 4 msk. fint hackad koriander3 avokador Chilisås Färsk korianderSpetskål och lök snittas fint och vänds med citronsaft, salt, peppar, olivolja och fint hackad koriander.Avokadorna skärs i skivor, salladen delas.Värm tortillas.Blomkålsnuggets friteras tills de är gyllene – cirka 4 minuter vid 180 grader. Lägg dem på ett hushållspapper.Lägg salladen på tortillabottnarna. Toppa med marinerad spetskål, nuggets, majs och skivor av avokado.Avsluta med färsk koriander och chilisås efter behov – kan eventuellt serveras vid sidan.

Tacos med grönsaksnuggets
ANTAL PORTIONER :20
TILLAGNINGSTID :25 min
INGREDIENSER
- 1 kg blomkålsnuggets från Bonduelle Food Service
- 250 g majs från Bonduelle Food Service (avrunnen vikt)
- 20 tortillas (14 cm)
- 1 hjärtsallad
- 1 liten spetsskål
- 1 rödlök
- 1 citron
- 0,5 dl olivolja
- 4 msk. fint hackad koriander
- 3 avokador
- Chilisås
- Färsk koriander
TILLVÄGAGÅNGSSÄTT
Steg 1
- Spetskål och lök snittas fint och vänds med citronsaft, salt, peppar, olivolja och fint hackad koriander.
Steg 2
- Avokadorna skärs i skivor, salladen delas.
Steg 3
- Värm tortillas.
Steg 4
- Blomkålsnuggets friteras tills de är gyllene – cirka 4 minuter vid 180 grader. Lägg dem på ett hushållspapper.
Steg 5
- Lägg salladen på tortillabottnarna. Toppa med marinerad spetskål, nuggets, majs och skivor av avokado.
Steg 6
- Avsluta med färsk koriander och chilisås efter behov – kan eventuellt serveras vid sidan.


