Bonduelle Food ServiceElotes - mexikanska majskolvarhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129356/DKFS0010-hd-elotes_mexikanske_majskolber_1_13834.webpThomas Alcayaga10 halva grillade majskolvar från Bonduelle Food Service150 g crème fraiche 38 % 100 g fint riven torr ost (t.ex. pecorino, höost eller parmesan) 2 tsk. rökt paprika 2 tsk. torkad oregano 1 tsk. stött koriander 1 tsk. chipotle-pulver Salt och pepparMajsen värms i ugnen i 15 minuter vid 170 grader.Smörj med fet crème fraiche.Strö över riven ost och kryddblandningen.

Elotes - mexikanska majskolvar
ANTAL PORTIONER :10
TILLAGNINGSTID :20 min
INGREDIENSER
- 10 halva grillade majskolvar från Bonduelle Food Service
- 150 g crème fraiche 38 %
- 100 g fint riven torr ost (t.ex. pecorino, höost eller parmesan)
- 2 tsk. rökt paprika
- 2 tsk. torkad oregano
- 1 tsk. stött koriander
- 1 tsk. chipotle-pulver
- Salt och peppar
TILLVÄGAGÅNGSSÄTT
Steg 1
- Majsen värms i ugnen i 15 minuter vid 170 grader.
Steg 2
- Smörj med fet crème fraiche.
Steg 3
- Strö över riven ost och kryddblandningen.
