Courgette-Lettuce-Tomato sandwich

Courgette-Lettuce-Tomato sandwich

Thomas Alcayaga
ANTAL PORTIONER :10
TILLAGNINGSTID :30 min

INGREDIENSER

  • 600 g grillad zucchini från Bonduelle Food Service
  • 5 kronärtskockshjärtan
  • 1 dl olivolja
  • 2 tsk. rökt paprika
  • 1 msk. fint hackad färsk timjan
  • 1 riven vitlöksklyfta
  • 20 skivor smörgåslimpa
  • 2 hjärtsallad
  • 2 stora tomater
  • 150 g soltorkade tomater i olja
  • 2 dl vegansk majonnäs
  • Färsk basilika

TILLVÄGAGÅNGSSÄTT

Steg 1
  • Fördela squash och kronärtskockshjärtan på en bakplåt.
Steg 2
  • Rör olivolja med rökt paprika, timjan, vitlök, salt och peppar. Pensla på grönsakerna.
Steg 3
  • I ugnen 12 minuter vid 180 grader.
Steg 4
  • Rosta brödet.
Steg 5
  • Dela salladen, skär tomaterna i skivor och de bakade kronärtskockshjärtana i mindre bitar.
Steg 6
  • Bred majonnäs på brödet. Toppa med sallad, tomatskivor, semidried tomater, squash, kronärtskocka och basilika. Lägg på en brödskiva.