Bonduelle Food ServiceCourgette-Lettuce-Tomato sandwichhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129367/DKFS0015-hd-courgette_lettuce_tomato_sandwich_1_13839.webpThomas Alcayaga600 g grillad zucchini från Bonduelle Food Service5 kronärtskockshjärtan 1 dl olivolja 2 tsk. rökt paprika 1 msk. fint hackad färsk timjan 1 riven vitlöksklyfta 20 skivor smörgåslimpa 2 hjärtsallad 2 stora tomater 150 g soltorkade tomater i olja 2 dl vegansk majonnäs Färsk basilikaFördela squash och kronärtskockshjärtan på en bakplåt.Rör olivolja med rökt paprika, timjan, vitlök, salt och peppar. Pensla på grönsakerna.I ugnen 12 minuter vid 180 grader.Rosta brödet.Dela salladen, skär tomaterna i skivor och de bakade kronärtskockshjärtana i mindre bitar.Bred majonnäs på brödet. Toppa med sallad, tomatskivor, semidried tomater, squash, kronärtskocka och basilika. Lägg på en brödskiva.

Courgette-Lettuce-Tomato sandwich
ANTAL PORTIONER :10
TILLAGNINGSTID :30 min
INGREDIENSER
- 600 g grillad zucchini från Bonduelle Food Service
- 5 kronärtskockshjärtan
- 1 dl olivolja
- 2 tsk. rökt paprika
- 1 msk. fint hackad färsk timjan
- 1 riven vitlöksklyfta
- 20 skivor smörgåslimpa
- 2 hjärtsallad
- 2 stora tomater
- 150 g soltorkade tomater i olja
- 2 dl vegansk majonnäs
- Färsk basilika
TILLVÄGAGÅNGSSÄTT
Steg 1
- Fördela squash och kronärtskockshjärtan på en bakplåt.
Steg 2
- Rör olivolja med rökt paprika, timjan, vitlök, salt och peppar. Pensla på grönsakerna.
Steg 3
- I ugnen 12 minuter vid 180 grader.
Steg 4
- Rosta brödet.
Steg 5
- Dela salladen, skär tomaterna i skivor och de bakade kronärtskockshjärtana i mindre bitar.
Steg 6
- Bred majonnäs på brödet. Toppa med sallad, tomatskivor, semidried tomater, squash, kronärtskocka och basilika. Lägg på en brödskiva.
