Bonduelle Food ServiceAuberginerullar med getost, mynta och pekannötterhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129321/DK000007-hd-1920x1920_aubergines_roulees_2836.webpBonduelle12 skivor grillade auberginer från Bonduelle Food Service350 g färsk getostSesamfrön till kryddningMynta200 g pekannötterVispgräddeSalt och pepparLägg de grillade auberginerna i en gastronorm. Krydda dem med salt och peppar och låt dem tina upp vid +3 °C.Lägg getosten i en skål och tillsätt grädden, peppar, mynta, pekannötter och blanda allt.Halvera auberginerna.Bred den blandade krämen på auberginerna.Rulla skivorna och fäst dem med några tandpetare. Strö över med sesamfrön.Garnera rullarna med peppar och ett myntablad.

Auberginerullar med getost, mynta och pekannötter
INGREDIENSER
- 12 skivor grillade auberginer från Bonduelle Food Service
- 350 g färsk getost
- Sesamfrön till kryddning
- Mynta
- 200 g pekannötter
- Vispgrädde
- Salt och peppar
TILLVÄGAGÅNGSSÄTT
Steg 1
- Lägg de grillade auberginerna i en gastronorm. Krydda dem med salt och peppar och låt dem tina upp vid +3 °C.
Steg 2
- Lägg getosten i en skål och tillsätt grädden, peppar, mynta, pekannötter och blanda allt.
Steg 3
- Halvera auberginerna.
Steg 4
- Bred den blandade krämen på auberginerna.
Steg 5
- Rulla skivorna och fäst dem med några tandpetare. Strö över med sesamfrön.
Steg 6
- Garnera rullarna med peppar och ett myntablad.


