Auberginerullar med getost, mynta och pekannötter

Auberginerullar med getost, mynta och pekannötter

Bonduelle

INGREDIENSER

  • 12 skivor grillade auberginer från Bonduelle Food Service
  • 350 g färsk getost
  • Sesamfrön till kryddning
  • Mynta
  • 200 g pekannötter
  • Vispgrädde
  • Salt och peppar

TILLVÄGAGÅNGSSÄTT

Steg 1
  • Lägg de grillade auberginerna i en gastronorm. Krydda dem med salt och peppar och låt dem tina upp vid +3 °C.
Steg 2
  • Lägg getosten i en skål och tillsätt grädden, peppar, mynta, pekannötter och blanda allt.
Steg 3
  • Halvera auberginerna.
Steg 4
  • Bred den blandade krämen på auberginerna.
Steg 5
  • Rulla skivorna och fäst dem med några tandpetare. Strö över med sesamfrön.
Steg 6
  • Garnera rullarna med peppar och ett myntablad.