Värm en panna med lite olja. Tillsätt curry och rosta. Stek kort aubergine. Krydda med salt och …
Krydda mjölet med curry, salt och peppar. Vänd zucchinin i blandningen och lägg dem åt sidan.
Tomatsås: Bryn finhackad lök och vitlök.
Lägg de grillade auberginerna i en gastronorm. Krydda dem med salt och peppar och låt dem tina upp …
Tillsätt olja och lök i en uppvärmd stekpanna/kastrull/stekbord och stek den på medelvärme tills …
Ranch-dressing: Rör majonnäs med en smula vatten och citronsaft för att få en lite lättare …
Fritera broccolinuggets i en frityrgryta. Låt dem droppa av på ett hushållspapper och krydda med …
Sätt ugnen på 175°C.
Fördela squash och kronärtskockshjärtan på en bakplåt.
Majsen värms i ugnen i 15 minuter vid 170 grader.
Blanda en dressing på rökt paprika, Sambal oelek, olivolja och örtsalt
Fördela auberginerna på bakplåtar.
Fritera de panerade grönsakerna i en frityrgryta. Låt dem droppa av på ett hushållspapper och …
Skikta bolognesesåsen omväxlande med grönsaker och lasagneplattor.
Ta bort lite av lagen från burken och ställ den åt sidan. Skölj kikärterna under kallt vatten.
Lägga den frysta zucchinin på ett bleck och rosta av i ugnen på 200°C i cirka 5 - 10 minuter. Låt …
Rosta solroskärnor och riven kokos med margarin i en gryta på medelvärme tills de har fått färg.
Blanchera babyspenaten och pressa bort fukten.
Tina den skivade zucchinin.
Pizzadeg Rör ut jästen i vattnet. Tillsätt salt och olivolja.