Bonduelle Food Service I KÖKET

I över 40 år har Bonduelle Food Service varit nära kockarna. Kontakten med kockarna hjälper oss förstå hur grönsakerna används och inspirerar oss att erbjuda produkter och recept som passar dina behov. Med rätt smakvarianter, dofter och färger hjälper vi dig att utnyttja grönsakernas fulla potential.

För att göra det lätt för dig att hitta de mest relevanta produkterna och recepten har vi delat upp denna sida i segment (branscher,t.ex. ”Hotell” och 6 olika ”roller” i matlagningen (t.ex. ”Tillbehör”).

GRÖNSAKERNAS ROLL FÖR KOCKARNA

Vi har också observerat och intervjuat mer än 120 kockar i 10 europeiska länder i syfte att förstå deras behov vid användning av grönsakerna: den roll de spelar i maträtten, uppfattningen om dem och inköpsprocessen, och vi har definierat 6 grundläggande roller. De är baserade på den känslomässiga eller funktionella närvaron av grönsakerna i receptet och på om grönsaken är huvudbeståndsdelen eller tillbehöret i den färdiga rätten.

VARFÖR VÄLJA GRÖNSAKER FRÅN BONDUELLE FOOD SERVICE?