Våra recept

"Sommarpaj"

Typ av maträtt : Varm förrätt
Bonduelleprodukter som används : Röda bönor 3 kg, supersweet gourmet majs 3kg
Förberedelsetid : 15'
Tillagningstid : 30'
Antal portioner : 10
Ingredienser :
  • Röda kidneybönor Easy bag Bonduelle Food service 0,5 kg
  • Majs Easy bag Foodservice 0,5 kg
  • Osötat pajskal 2 st
  • Mjölk 0,2l
  • Grädde 0,1 l
  • Ägg 3 p
  • Mozzarella 0,05 kg
  • Pinjenötter 0,04 kg
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Muskotnöt


Tillredning :
  • Gör iordning pajsmeten
  • Fördela majsen och de röda bönorna Easy bag Bonduelle Food service i pajskalet
  • Strö över pinjenötterna och mozzarellan.
  • Häll över smeten
  • Grädda i 180°c i 30 minuter
  • Servera

TIPS : Gör receptet mer personligt genom att använda en annan typ av färskost än mozzarella.
Get Adobe Flash player

> Linsgryta med äpple

Hacka schalottenlöken fint och låt den svettas i stekpanna. Tillsätt hönsbuljong och lag...
> Läs fortsättningen

 
Din inspirationskälla