Våra recept

"Rödbetstartar med sesamfrö"

Typ av maträtt : Kall förrätt
Bonduelleprodukter som används : Kryddade rödbetor i tärningar 5 kg
Förberedelsetid : 10'
Antal portioner : 10
Ingredienser :
    • Tärnade rödbetor i påse Bonduelle Food service 800 gr
    • Schalottenlök 60 gr
    • Solrosolja 1,5 dl
    • Pepparrot 35 gr
    • Vinäger 0,4 dl
    • Salt
    • Peppar från kvarn
    • Sesamfrö 20 gr


    Tillredning :
    • Hacka schalottenlöken fint
    • Gör iordning vinägretten med pepparrot.
    • Blanda de tärnade rödbetorna med vinägretten och schalottenlöken och ställ svalt.
    • Rosta sesamfröna i ugnen
    • Arrangera rödbetstartaren i glas och strö över sesamfröna.

    TIPS : Eventuellt kan glasen bottnas med lite färsk getost.
    Get Adobe Flash player

    > Flan de carottes au pavot

    Beurrer des moules individuels Disposer le duo de carottes rondelles Minute Bonduelle...
    > Läs fortsättningen

     
    Din inspirationskälla